Statečný CF 63: Ismael Nordev vs. Marcin Bandel. Historie, bojové časy, jak se dívat na DAZN

Veškeré informace o akci v Bahrajnu pod názvem Ismael Nordev vs. Marcin Bandel.

DAZN uvede Brave CF 63 ve středu 19. října.

Akce se koná v Khalifa Sports City Arena, Isa Town, Bahrajn, a zahrnuje dvě hlavní události.

Hlavní událostí bude souboj o titul mezi Ismaelem Nordyevem a Marcinem Bandelem.

Na kartě je také zápas o titul bantamové váhy Brada Katony proti Gazmetu Magomedovovi.

Zde je vše, co potřebujete vědět o Brave CF 63.

Kde se Brave CF 63 nachází?

Akce se bude konat v Khalifa Sports City Arena, Isa Town, Bahrajn.

Jaké je datum vydání Brave CF 63?

  • Kartu: 11:00 ET / 16:00 GMT / 17:00 SEČ
  • Hlavní událost: 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 SEČ

Brave CF 63 startuje ve středu 19. října v 11:00 ET / 16:00 BST / 17:00 SEČ.

Začátek hlavní události je naplánován na 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 SEČ, ale načasování se může posunout kvůli délce předchozích soubojů na kartě.

Jak mohu sledovat Brave CF 63?

Akci můžete sledovat na DAZN v USA, Brazílii, Velké Británii a ve zbytku světa, Až na V: Kanada, Japonsko, Španělsko, Itálie, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Rusko, Střední východ a severní Afrika, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko, Makedonie, Černá Hora, Srbsko, Slovinsko, Česká republika, Slovensko, Rumunsko. K účasti se můžete zaregistrovat zde .

Plná karta Brave 63 CF

  • Ismael Nordev vs. Marcin Bandel. Pro uvolněné BCF Heavyweight Championship
  • Brad Katona vs. Gazemet Magomedov. Katona’s BCF Bantamweight Championship
  • Kemal Magomedov vs. Oli Santalahti; pokleslá váha
  • Nemat Abdul Rashidov proti Marcos Vinicius Costa. Lehká váha
  • Abbas Khan vs. Michael Riley; pokleslá váha

You May Also Like

About the Author: Barclay Todd

"Totální hudební narkoman. Student. Zombie fanatik. Pivní evangelista. Vášnivý televizní fanoušek. Certifikovaný spisovatel."

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.