Landsat 9, dosud nejvýkonnější satelit NASA, bude vypuštěn z typu Landsat „go“ v pondělí.

NASA v pondělí (27. září) vyčistila svůj nejnovější výkonný satelit pro pozorování Země, aby byl vypuštěn na oběžnou dráhu z kalifornského pobřeží.

zavolal satelit Landsat 9, na cestě ke startu ze základny vesmírných sil Vandenberg na vrcholu Střela Atlas V. Představuje United Launch Alliance. Vzlet je zaměřen na 14:12 EDT (11:12 PDT nebo 1812 GMT)

READ  Vakcíny Pfizer a Moderna Covid zjistily 90% účinnost ve studii „skutečného světa“.

You May Also Like

About the Author: Waldo Kemp

"Hrdý výtržník. Oceněný odborník na kávu. Hodně padá. Typický webový fanatik. Twitter geek."

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *