Kolik hodin je dnes večer Brave CF 64? Čas zahájení, informace živého přenosu Tae Kyun Kim vs Roman Bogatov

Všechny informace o dnešní akci v Bahrajnu s názvem Tae Kyun Kim vs Roman Bogatov.

dazn Brave CF 64 se ukáže dnes večer.

Pět zápasů se odehrává na stadionu Khalifa Sports City, Isa Town, Bahrajn, se dvěma hlavními událostmi.

Titul bude titulkem titulového zápasu pérové ​​váhy mezi Tae Kyun Kimem a Romanem Bogatovem.

Dochází také ke konfrontaci mezi Nkosi Ndebelem a Matissem Zaharovsem.

Zde je vše, co potřebujete vědět o Brave CF 64.

Kde se dnes večer nachází Brave CF 64?

Akce se bude konat v Khalifa Sports City Arena, Isa Town, Bahrajn.

Kolik hodin je dnes večer Brave CF 64?

  • Kartu: 11:00 ET / 16:00 GMT / 17:00 SEČ
  • Hlavní událost: 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 SEČ

Brave CF 64 začíná v 11:00 ET / 16:00 BST / 17:00 SEČ v sobotu 22. října.

Začátek hlavní události je naplánován na 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 SEČ, ale načasování se může posunout kvůli délce předchozích soubojů na kartě.

Jak mohu dnes večer sledovat Brave CF 64?

Akci můžete sledovat na DAZN v USA, Brazílii, Velké Británii a ve zbytku světa, Až na V: Kanada, Japonsko, Španělsko, Itálie, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Rusko, Střední východ a severní Afrika, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko, Makedonie, Černá Hora, Srbsko, Slovinsko, Česká republika, Slovensko, Rumunsko. K účasti se můžete zaregistrovat zde .

Plná karta Brave 64 CF

  • Tae Kyun Kim vs Roman Bogatov na volném šampionátu NFL Featherweight Championship
  • Nkosi Ndebele vs. Matisse Zaharovs; bantamová váha
  • Mzwandel Hlongwa vs Abusbyan Alikhanov. Průměrná hmotnost
  • Brendan Lessar vs. Zaged Gaidrov; Průměrná hmotnost
  • Omar El Dafrawi vs. Kevin Rort. pokleslá váha

You May Also Like

About the Author: Barclay Todd

"Totální hudební narkoman. Student. Zombie fanatik. Pivní evangelista. Vášnivý televizní fanoušek. Certifikovaný spisovatel."

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.